• 4851659845

TWOHANDS Highlighter, 6 pastellfärger, 20079

Färg:

  • color
  • color
  • color
  • color
  • color
  • color

STORLEK: Välj en STORLEK


Produktdetalj

Recensioner

Produktinformation

Stil:Highlighter, Mejselspets
Varumärke:TVÅ HÄNDER
Bläckfärg:Rosa, orange, gul, grön, blå, lila.
Punkttyp:Mejsel
Antal bitar:6
Artikelvikt:3,84 uns
Produktens mått:6,49 x 4,72 x 0,71 tum

 

Funktioner

TDe mjuka, fashionabla färgerna kommer att ge ditt arbete en subtil men stilfull look, inklusive rosa, orange, gul, grön, blå, lila.

Snabbtorkande bläck förhindrar fläckar och fläckar.

De två radsbredderna, 1 mm + 5 mm - idealisk för att markera texter i olika storlekar samt för att rita linjer av olika tjocklek.

De är säkra att använda för alla studenter, kontorsanställda och nästan vem som helst (barn, vuxna etc.)

Detaljer

asvv
vqqebq

Recensioner

bättre läsbarhet - inte distraherande

★ Recenserad i USA den 1 januari 2020

Färg: Pastell Storlek: 6-Count

Att lyfta fram i mina biblar och olika böcker är något jag gillar att göra då och då.De ledande märkenas färger är för djärva, lysande och mörka för mina syften.Jag föredrar de mer subtila pastellfärgerna av dessa TWOHANDS highlighters.Pastellfärgerna gör det lättare att läsa texten, vilket betyder att kontrasten från svart tryck inte behöver konkurrera med en för mörk eller för livfull högdagerfärg.Dessutom är blödningen på andra sidan inte så distraherande som med de alternativa märkesfärgerna.Så om du gillar att använda highlighters för att markera viktiga texter och gillar tanken på att använda olika färger men skyr dem på grund av att de är för mörka eller för livfulla är dessa highlighters för dig!

Mina favorit highlighters!

★ Recenserad i USA den 14 oktober 2019

Jag älskar färgerna.De är inte extremt ljusa och bläcket blöder inte genom mitt papper (så länge du inte använder de billiga grejerna lol).Spetsen är stark och bred.
*OM* du använder pennor kommer dessa överstrykningspennor att "fläckas" av grafiten.Jag brukar använda en penna så det är inget problem för mig.Det finns ingen fläck eller fläck när det används på bläck.

Så söt och effektiv

★ Recenserad i USA den 23 juni 2021

Jag har bara haft dem i ett par dagar så jag kan inte röra på livslängden men jag kan säga att jag kommer att återköpa och varför.Färgerna är iögonfallande men inte smärtsamma.Den gråaktiga färgen kan vara en favorit.Ingen av dem smetar eller blir fläckad av min penna och de har inte blödit igenom på mitt planeringspapper.Jag är ett absolut fan och jag hoppas att du kommer att testa det.Det var utan tvekan höjdpunkten i min vecka ;)

Skriv ditt meddelande här och skicka det till oss